Foto:

Publiek en muzikanten genieten én leren van Eric Vloeimans

Klaaswaal - De bekende trompettist Eric Vloeimans heeft zaterdag 18 mei een workshop gegeven in het muziekgebouw van NLS Klaaswaal. Er waren zo'n 30 muzikanten en die staken heel veel op van de tips en aanwijzingen van de gerenommeerde musicus. Een nieuwe muzikale ervaring rijker op het gebied van ademhalen en trompet spelen.

's Avonds was er het concert "Fun in the Sun" met NLS Klaaswaal en Wilhelmina Numansdorp. Niet alleen orkest, combo of workshop-deelnemers, maar ook het publiek moest aan de bak. Met zijn muzikaliteit en enthousiasme zweepte Vloeimans de hele sportzaal op om mee te zingen met het nummer "Armin" (van Buuren).
Het optreden van Eric Vloeimans tijdens het concert en de workshop viel zeer in de smaak. De workshop voorafgaand aan het concert was voor trompet-, cornet- en bugelspelers.

Het was een prachtig en afwisselend concert, waarbij het toegestroomde publiek ademloos heeft geluisterd naar de klanken van Eric Vloeimans. Ook de speciaal voor deze gelegenheid gekozen orkestwerken, Between the two rivers van Sparke en Windows of the World van Graham vielen bij het publiek in de smaak. Ook de deelnemers van de workshop hebben met Eric Vloeimans opgetreden.

foto: Het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest NLS Klaaswaal en Wilhelmina Numansdorp tijdens het concert Fun in the Sun met Eric Vloeimans.

(foto's: Rinie Heij)

Meer berichten