Lezing Jan en Sanne Terlouw op het Bram Roza Festival

Jan en Sanne Terlouw op Bram Roza Festival

Nieuw-Beijerland - Ze laten lezers onbedaarlijk sidderen met hun literaire thrillers. Of het nu gaat om een detective, een politieke essay of een emotioneel pleidooi  – ze slepen hun lezers zonder pardon mee. Reden genoeg voor De Bibliotheek Hoeksche Waard en het Bram Roza Festival om vader en dochter op woensdagmiddag 10 juli vanaf 15 uur uit te nodigen in de tent op het 't Gors bij het Spui in Nieuw-Beijerland.

Onlangs verscheen hun nieuwe roman De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde. Een spannende familieroman die de lezer van begin tot eind op het puntje van de stoel houdt.

Jan Terlouw, natuurkundige, is vooral bekend door zijn jeugdboeken en politieke carrière. Sanne Terlouw is neerlandica en schrijfster. Na de pensionering van Jan heeft hun creatieve samenwerking een vlucht gekregen. In hun gezamenlijk oeuvre zien we bloederige lijken en regelrechte wreedheid, maar ook knappe bizarre wendingen en goed gesponnen ongelooflijke verhalen.

Op het Bram Roza Festival vertelt het bekende schrijversduo over hun werk en over samen schrijven. Hoe pak je dat aan en wat zijn de voordelen van samen schrijven? Hoe vul je elkaar aan, juist als je ideeën een beetje schuren? Waarom zijn Jan en Sanne eigenlijk schrijvers geworden en hoe is het om als vader en dochter samen te werken?

In de pauze is boekhandel Bij-Arie aanwezig en zullen de beide schrijvers hun boeken signeren. Datum: 10 juli 2019, 15.00 uur op 't Gors aan de Spuidijk (ingang bij de pont naar Spijkenisse) Postcode: 3264 LC Entree € 17,50 (leden bibliotheek Hoeksche Waard € 12,50)

Je kunt kaarten reserveren voor de lezing van Jan en Sanne Terlouw via de website van het Bram Roza Festival of via de link op de bibliotheek Hoeksche Waard. Of vraag ernaar bij de balie in één van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Deze lezing is een samenwerking tussen het Bram Roza Festival en de Bibliotheek Hoeksch Waard.

Dit jaar is het Bram Roza Festival in de tweede week van juli, andere gasten die week zijn onder meer Govert Schilling, Eus Akyol en Levi Weemoedt. Kijk voor meer info op bramrozafestival.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden