De Schelp is blij met de overwinning. (foto: pr)
De Schelp is blij met de overwinning. (foto: pr)

CBS De Schelp in Puttershoek winnaar van de E-waste Race 2019

Puttershoek - CBS De Schelp is de Winnaar van de E-waste Race 2019.
 

Vier weken lang hebben 10 scholen hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten op te halen. De deelnemers maakten kans op een schoolreisje naar Wetenschapsmuseum NEMO in Amsterdam.

De E-waste Race was ook dit jaar weer een daverend succes! Tot op het laatste moment was het een spannende race. CBS De Schelp in Puttershoek bleek de gelukkige winnaar met maar liefst 2965 ingezamelde apparaten!

De leerlingen van de school hebben door uitgebreid reclame te maken zoveel apparaten kunnen ophalen. Ze hebben zelfs het digitale reclamebord langs de N217 bij de rotonde Maasdam/Puttershoek gebruikt om de inzameling te promoten.

De RAD bedankt de winnaar en alle deelnemende scholen: Ref. Basisschool Groen van Prinsterer in Klaaswaal, OBS de Zevensprong in Oud-Beijerland, CBS de Kriekenhof in Oud-Beijerland, Eben Haëzerschool in Oud-Beijerland, OBS de Boomgaard in Mijnsheerenland, School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland, CBS de Schelp in Puttershoek, CBS de Wegwijzer in Piershil, School met de Bijbel Goudswaard, OBS de Dubbeldekker in Numansdorp voor hun inzet en enthousiasme.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden