Alweer een mooie prijs voor Keurslager Viergever in Westmaas. Dit keer de barbecueworst. (foto: pr)
Alweer een mooie prijs voor Keurslager Viergever in Westmaas. Dit keer de barbecueworst. (foto: pr) (Foto: )

Barbecueworst van Keurslager Viergever 'goud'

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Viergever uit Westmaas uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde een hoge kwaliteit en gaf de hoogst haalbare score: 100 punten.

Westmaas - En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral smaak, bite, samenstelling, kruiding. Bij Keurslager Viergever is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens de slager is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Viergever, altijd welkom in de slagerij in Westmaas om te proeven. Tot en met zaterdag 8 juni geldt de volgende aanbieding: 4 Barbecueworstjes en 4 Barbecuedrumsticks samen voor € 7,95.

"En we hebben een nog veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!" aldus de trotse ondernemer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden