Serveerster aan tafel met wijn.
Serveerster aan tafel met wijn. (Foto: Arno Hoogwerf)

Geslaagde opening vernieuwd Restaurant Binnenmaas

Mijnsheerenland - De officiële opening van het geheel vernieuwde Restaurant Binnenmaas is een groot succes geworden. Zaterdag 8 juni kon men voor het eerst kennismaken met het restaurant in de 'nieuwe look'. En daar maakten veel mensen gebruik van. Niet alleen de zaterdag was helemaal volgeboekt, dit gold ook voor zondag en maandag.

Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt om het bekende Restaurant Binnenmaas vooral van binnen een geheel andere look te geven. En daarnaast is er ook een flinke uitbreiding gekomen van het terras, want dat is één van de zaken die volgens de nieuwe eigenaar, Bres Accommodaties BV juist gaat zorgen voor een extra pluspunt. 

De restaurantmanager, Jan Lorenc en eigenaar Bres Accommodaties BV kijken met een goed gevoel terug op het openingsweekend. 'Er waren veel complimenten van de bezoekers, zowel voor het pand, de inrichting, bediening als de gerechten. Wat ook erg leuk was, was dat er veel oude bekenden zijn geweest. Dat laat toch zien dat veel mensen het restaurant een warm hart toedragen. En op facebook lieten mensen ook complimenten achter. Enkele verbeter puntjes waren er ook nog wel, zoals de aansturing van het team voor de bediening. En daar gaan wij uiteraard mee aan de slag. Maar verder was het een hele geslaagde heropening voor het restaurant', aldus Robert Holmes van Bres Accommodaties.

Vernieuwd restaurant gaat voor kwaliteit met respect voor het verleden

Uiterlijk is er wat het interieur betreft veel veranderd: Een prachtige, geheel op maat gemaakte bar, de nieuwe meubelen, meer 'openheid' in het restaurant en dus ook veel meer zicht naar buiten. Maar uiteraard is niet alles veranderd, legt Jan Lorenc uit: 'De warme, gastvrije sfeer is uiteraard gebleven en veel bekende gezichten zijn in dienst gebleven. Verder willen wij ook wat betreft de menukaart werken met respect voor het verleden. Kwaliteit en betrokkenheid bij het product lopen als een rode draad door het beleid.' 
Het vernieuwde Restaurant Binnenmaas laat zien dat vernieuwing en respect voor traditie prima samen kunnen gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden