Bekende Seuterrock muziekfestival komt terug

's-Gravendeel - Het bekende Seuterrock muziekfestival komt terug. Het festival is weer terug van weggeweest. Op zaterdag 6 juli kunnen muziekliefhebbers rekenen op een flinke dosis bluesrock, alternative rock, metal, hiphop en hardcore. Een gevarieerd muziekaanbod van regionale bands uit - of met wortels - in de Hoeksche Waard. Seuterrock vindt plaats zaterdagavond 6 juli in Partycentrum Concordia. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.seuterrock.nl. 

Seuterrock wordt georganiseerd door 's-Gravendeelse muziekliefhebbers en heeft al vele geslaagde edities gehad. De editie van 2019 heeft een mooie mix waar zowel jong als oud aan hun trekken komen. De mannen van Stereo X zullen nog één keer samenkomen in een reünie en trappen het festival af. De Dordtse formatie Mudbone speelt vervolgens heerlijke bluesrock, waarna Cult Carver volgt met hun diepzinnige alternative rock. 

Bij de laatste twee bands gaat het dak eraf, want Arise of the Kings staat garant voor een heerlijk portie metal in combinatie met snoeiharde raps. De mannen van From The Heart sluiten Seuterrock af met hun bekende energieke hardcore optreden. Een mooie mix van bands met wortels in de Hoekse Waard.

Kaarten (vijf euro) zijn online verkrijgbaar in de voorverkoop via www.seuterrock.nl Snelle kaartkopers maken ook nog eens kans op 10 gratis muntjes. 

Zaal open: 19.30 uur aan de Dokter Bossersstraat 11, 's-Gravendeel. 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden