Oud-Hoeksche Waarder schrijft eerste boek in Costa Rica

Hoewel hij tegenwoordig in Costa Rica woont, voelt Daniël Bouwmeester zich vooral Hoeksche Waarder in hart en nieren. De 71 jarige heeft onlangs zijn eerste boek uitgebracht in Nederland, met de titel Eer en Eerloos: Heir. Een boek, wat hij zelf beschrijft als een fantasy verhaal, wat zich afspeelt op een andere planeet. Daniël krijgt naar eigen zeggen de hoofdstukken van zijn boek door in zijn dromen, waarna hij ze op papier zet onder zijn schrijversnaam Daniël Brother.


Daniël heeft samen met zijn gezin 46 jaar in de Hoeksche Waard gewoond, hun eerste huis bevond zich in Oud Beijerland en ook de laatste woning van Daniël en zijn vrouw stond in dit mooie dorp. Inmiddels zijn ze 47 jaar getrouwd en wonen ze in Costa Rica, waar ook hun jongste zoon woont met zijn gezin. Hun dochter en oudste zoon wonen in de provincie Groningen.


Eer en Eerloos: Heir beschrijft het verhaal van broer en zus Christian en Celine, die in een pleeggezin proberen te overleven in een vijandige wereld. Daarnaast belicht het de strijd tussen de heirs (heersers) van de nabijgelegen heiritages (nederzettingen) en alles wat daarbij komt kijken. Actie en drama wisselen elkaar af, waardoor de lezer het boek maar lastig weg kan leggen. Mocht je het boek hebben uitgelezen, geen probleem, Daniël is inmiddels bezig met deel 2!
Het boek is o.a. te bestellen via Bol.com. Daniël Brother – Eer en Eerloos: Heir.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden