Inschrijven voor zomerkamp en stoepranden met Hoeksche Waard Actief

Hoeksche Waard - Hoeksche Waard Actief organiseert een drie-daags kamp bij Recreatieoord Binnenmaas. Dit kamp zit vol met veelbelovende activiteiten zoals een outdoor middag, een watersportdag en een speurtocht. Doe jij ook mee?

In de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen uit de Hoeksche Waard genieten van een drie-daags zomerkamp bij Recreatieoord Binnenmaas. Elke dag biedt een gevariëerd aanbod van activiteiten en een uitgebreide en gezonde lunch.

Alle maandagactiviteiten staan in het teken van water. Denk bijvoorbeeld aan; buikschuiven, waterestafette en het James Bond waterspel.

Dinsdag is de outdoor survival dag. We spelen veel samenwerkingsspelen en activiteiten die horen bij het thema outdoor; zoals boogschieten, sumoworstelen en een survivalparcours. Deze dag wordt afgesloten met een duik in het buitenbad.

Woensdag is er natuurlijk ook van alles te doen. Samenspelen en gekke, maar vooral ook leuke spellen staan centraal. Er is een leuke speurtocht over het terrein van Recreatieoord Binnenmaas, ballontrappen en spelen een heel gaaf spel genaamd; spons-water-vuur.

Kinderen met een leeftijd van 8 t/m 12 kunnen zich inschrijven via www.hoekschewaardactief.nl. De inschrijfkosten zijn €35,- per dag en €90,- voor 3 dagen (inclusief lunch, gezonde snack en een T-shirt)

Iedere dag duurt van 9:00u - 16:30u en zal plaatsvinden op het grasveld Recreatieoord Binnenmaas.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website, of bellen naar 06-51988022. 

Stoepranden

Voorrondes NK Stoepranden in Hoeksche Waard

Jantje Beton organiseert voor de derde keer het NK Stoepranden en de Hoeksche Waard is een van de 30 gemeenten die meedoet aan de voorrondes. Hoeksche Waard Actief organiseert deze voorrondes op 6 data in juni en juli.

Alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar mogen zich vrij inschrijven. Ook volwassenen kunnen deelnemen. In heel Nederland doen er ruim 8000 mensen mee aan de voorrondes. 1000 van hen nemen op zondag 22 september deel aan de landelijke finale in Amersfoort.

Combinatiefunctionaris Kirsten Bakker heeft het initiatief genomen om het stoepranden naar de Hoeksche Waard te brengen. Hoeksche Waard Actief organiseert de voorrondes in 5 dorpen: Numansdorp, Maasdam, Oud-Beijerland, Korendijk en Nieuw-Beijerland. Verdeeld over de dorpen nemen er maar liefst 200 kinderen deel aan de voorrondes. In Puttershoek vindt er ook een voorronde voor 20 volwassenen plaats.

Wanneer zijn de voorrondes?
 

Kinderen tussen 6 en 14 jaar:

- 19 juni in Numansdorp bij Beachsport Hoeksche Waard

- 26 juni in Maasdam bij FC Binnenmaas

- 03 juli in Oud-Beijerland bij AV Spirit

- 10 juli in Nieuw-Beijerland bij NBSVV

- 17 juli in Strijen bij jongerencentrum de Klep

Ga voor meer informatie en om in te schrijven naar www.hoekschewaardactief.nl.

Volwassenen tussen 25 en 75 jaar:

- 1 juli in Puttershoek bij Cultureel Centrum De Drie Lelies

Volwassenen schrijven zich in bij Marcella Boet via m.boet@welzijnhoekschewaard.nl of 06-38192975.

Meer berichten