V.l.n.r. (boven): Jilles Bouter, Mees Bouter, Victor Boere, Pepijn Swier. Onder: Mike In 't Veld, Dirk Boere, Pim Feelders, Vincent Laats. Op de foto ontbreken Jeroen Verschoor en Jelle Swier. (foto: pr)
V.l.n.r. (boven): Jilles Bouter, Mees Bouter, Victor Boere, Pepijn Swier. Onder: Mike In 't Veld, Dirk Boere, Pim Feelders, Vincent Laats. Op de foto ontbreken Jeroen Verschoor en Jelle Swier. (foto: pr)

Nieuwe jeugdcommissie voor v.v. GOZ


Mijnsheerenland - Het seizoen 2018 – 2019 is ten einde en dat betekent dat er al veel voorbereidingen worden getroffen voor het komende seizoen. Zo ook bij VV GOZ waar, tussen de laatste gezellige zaterdagen door, druk werd overlegd met de nieuwe jeugdcommissie. Het afgelopen seizoen heeft VV GOZ door het ontbreken van een jeugdcommissie de jonge jeugdspelers niet kunnen bieden waar het op gehoopt had. Waar o.a. FIFA-toernooien en de GOZ-voetbalquiz een groot succes bleek voor de junioren en senioren, was er voor de jongste leden minder activiteit.

De nieuwe commissie, bestaande uit onder meer ervaren clubmannen en jonge selectiespelers, gaat zich inzetten voor meer activiteiten voor iedere leeftijdscategorie. Ook willen zij meer betrokken zijn bij de wekelijkse bezigheden omtrent de jeugd om ze optimaal te kunnen laten genieten van het voetbal. Voor elke leeftijdscategorie wordt er een thuistoernooi georganiseerd en een activiteit buiten de club. Ook is er de ambitie om het internationaal D-toernooi, wat vroeger een groot succes was, terug te brengen naar Mijnsheerenland.

"Het is gewoon belangrijk dat de jeugd de aandacht krijgt die het verdiend," aldus Mees Bouter, één van de nieuwe leden binnen de commissie. "We zijn misschien wel onervaren, maar als we met z'n allen ons best doen gaat het zeker lukken. Bovendien kijken we er erg naar uit om ons via deze weg in te zetten voor de club".

Binnenkort hoopt GOZ een technisch-jeugdcoördinator aan te stellen. Hij/zij gaat onder andere jeugdtrainers ondersteunen op trainingsdagen. En natuurlijk komen er ook nieuwe edities van de Super Saturday om de jongste leden te betrekken bij het eerste elftal.

Kortom, de jeugdcommissie zal de komende tijd veel bij gaan dragen aan de sportiviteit en het plezier binnen Gemengd Oranje Zwart! De verdere ontwikkelingen en nieuwtjes binnen de club en de jeugd kunnen worden gevolgd via de clubsite, de club-app en het Instagramaccount: @VV_GOZ.

Meer berichten