Dagje lekker kersen proeven en leuke dingen zoals een ritje met de trein door de omgeving. (foto: pr)
Dagje lekker kersen proeven en leuke dingen zoals een ritje met de trein door de omgeving. (foto: pr) (Foto: )

Kom kersen proeven op kersen open dag

Strijensas - Van Randwijk Fruit (LekKers) opent haar deuren voor publiek op zaterdag 22 juni. Aan de Mariapolder te Strijensas is er een open dag met tal van gratis activiteiten voor jong & oud. Rij mee met het treintje door de boomgaard en luister naar de verhalen van de fruittelers. Voor kinderen zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden, zoals een springkussen, kersenpitspugen en een kersenschietbaan.

Samen met bakkerij de Koning uit Puttershoek organiseert van Randwijk Fruit een kersentaart bakwedstrijd. Waarbij de winnende taart verkocht zal worden in de winkel van de bakker. De jury bestaat uit de bakker zelf, Gijsbert van Randwijk en bakker Jan. Naast leuke activiteiten in het kersenthema zal er ook een imker aanwezig zijn, kunnen kinderen knutselen met de scouting en kan je meerijden met een oude brandweerwagen.

Of rijd mee in de paardenmennerskar en geniet van de omgeving. Voor elke bezoeker staat een gratis kop koffie of thee klaar en voor de kinderen een beker limonade. De open dag start om 11:00 uur en eindigt om 15:00 uur met als kers op de taart de uitreiking van de winnaar van de lekkerste kersentaart. Info: www.hollandsekersen.nl.

Meer berichten