5e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemers

Oud-Beijerland - De 5e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemers is op donderdag 27 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Het is het grootste netwerkevenement van ondernemend Hoeksche Waard. Met medewerking van o.a. OHW, Business Club Hoeksche Waard, De Maatschappij voor handel en nijverheid, Oké Binnenmaas, Startersnetwerk Hoeksche Waard en diverse sponsoren!

Locatie is deze keer op het bedrijfsterrein van Van Adrichem Transport/MILOT Reizen aan de Edisonstraat 13 te Oud-Beijerland, waar de buitenruimte passend voor het event wordt ingericht. Bij regen wordt het event binnen gehouden. Wethouder Paul Boogaard van de gemeente Hoeksche Waard, zal met het nuttigen van de eerste haring deze editie officieel openen.

DIRECT INSCHRIJVEN HIER!

De entree bedraagt € 25,00 euro p.p. excl. btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De netto-opbrengst komt wederom 100% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren om en nabij het pand.

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 5e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig en diverse hapjes. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig. Wederom zal er een (korte) veiling & loterij plaatsvinden. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren.

Initiatief

Spontaan waren de initiatiefnemers Johan Roobol, Henk Klapwijk en Steven Corijn vier jaar geleden het met elkaar eens dat dé haringparty voor ondernemers nog steeds ontbrak. Na een succesvolle eerste editie in 2015, staat nu de 5e editie voor de deur. Inmiddels is ook ondernemer Simon van de Mark toegetreden tot het bestuur. De initiatiefnemers hierover: "De eerste edities waren zeer geslaagd en ook dit jaar maken we er weer een mooie editie van. We organiseren het bij voorkeur op een bedrijfslocatie en deze was dan ook snel gevonden. Het wordt dan ook een mooie netwerkparty, waar ondernemend Hoeksche Waard onder het genot van zon, prima haring en drankjes elkaar kunnen treffen. En dat voor het goede doel Hospice Hoeksche Waard. We rekenen dan ook op een succesvolle vierde editie."

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl.  

Meer berichten