REMONDIS Nederland neemt Rijnmond Milieu over

Oud-Beijerland - Met de feestelijke ondertekening op donderdag 13 juni heeft REMONDIS Nederland branchegenoot Rijnmond Milieu B.V. uit Oud-Beijerland overgenomen. Rijnmond Milieu heeft zich gespecialiseerd in het inzamelen van bedrijfsafval, papier en andere deelstromen vanuit de regio Rotterdam Rijnmond door heel Zuid-Holland. Door zich jarenlang te focussen op deze regio en door te investeren in dat wat echt belangrijk is – de juiste mensen, goed materiaal én de relatie met de klant – is Rijnmond Milieu altijd in staat geweest om competitief de afval- en grondstofinzameling bij haar klanten in goede banen te leiden.

Rijnmond Milieu is in de regio Zuid-Holland (Zuid) de regionale afvalspecialist voor het MKB en grotere organisaties. Het bedrijf is geheel zelfstandig en de flexibiliteit, openheid en betrokkenheid worden goed ontvangen door de relaties. Rijnmond Milieu bestaat uit een vast team medewerkers die zich al meer dan tien jaar inzetten voor een hoogwaardige dienstverlening naar de klanten toe.

Pim Verhage, oprichter en directeur van Rijnmond Milieu heeft bewust gekozen voor REMONDIS. "Het is een echt familiebedrijf met respect voor mijn type bedrijf en de mensen die hier werken. Dat heb ik zelf kunnen zien na hun overname van Milieuservice Hoeksche Waard in Strijen. Dit is goed voor de doorontwikkeling van Rijnmond Milieu maar zeker ook voor mijn medewerkers en klanten. Het dienstenpakket wordt nu nog breder."

De directievoering van Rijnmond Milieu komt in handen van Pieter-Balth Linders. Hij is trots op het vertrouwen dat Rijnmond Milieu heeft gegeven om deze overname mogelijk te maken. Linders is blij dat Verhage zich nog enige tijd aan de regio heeft verbonden. "Een man met zo'n kennis en een duidelijke visie op de toekomst is altijd welkom."

Dr. Andreas Krawczik, directeur REMONDIS Nederland: "De overname van Rijnmond Milieu past volledig in onze ambitie om in Nederland vanuit sterke vestigingen met een breed pakket diensten aan te kunnen bieden bij bedrijven en overheden. Door de overname van Rijnmond Milieu kunnen we de vestigingen in de regio verder versterken met mensen, materieel en klanten." 

Meer berichten