'Vier het Leven' ook in zomermaanden actief

HOEKSCHE WAARD - De Stichting Vier Het Leven Hoeksche Waard is ook in de zomermaanden actief. Daar waar veel activiteiten in de zomervakantie stoppen en familie op vakantie gaat zorgt Vier Het Leven wel voor vertier. ''Wij hebben een mooi programma samengesteld om zo de ouderen ook een fijne zomer te bezorgen'', aldus het bestuur van Vier Het Leven.

Donderdag 20 juni staat de musical 't Schaep met 5 poten met o.a. Jeroen van Koningsbrugge en Eva Van der Gucht in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam op het programma. Aanvang 20 uur, kosten 71 euro. Zondagmiddag 14 juli wordt in het Beatrix Theater in Utrecht de musical Mamma Mia bezocht. Aanvang 14 uur, kosten 86 euro. Zondag 18 juli is in Euroscoop Schiedam de film André Rieu met de titel Shall we Dance? Te zien. Aanvang 15 uur, kosten 26 euro.

Voor vrijdag 23 augustus heeft het bestuur Vier het Leven gekozen voor een zomeravond met Mozartdirigent en pianist Lahav Shani en het Rotterdam Philharmonisch Orkest in De Doelen te Rotterdam. Tot slot op dinsdagmiddag 27 augustus een filmmiddag in Lantaren Venster Rotterdam. Aanvang tussen 14 en 15 uur, kosten 21,50 euro. Onlangs waren de gasten van Vier Het Leven bij de jubileumvoorstelling van toneelgroep Mask, een voorstelling waar de gasten volop van genoten. ''De eerste voorstelling op plaatselijk niveau. Niet alleen in de grote stad, maar ook hier op het eiland worden mooie culturele evenementen georganiseerd.
In het najaarsprogramma staat dan ook weer een lokaal evenement op de agenda en wel de voorstelling Dou Eban georganiseerd door de Concert Commissie Hoeksche Waard. 

Meer berichten