Foto:

Jongerenwerk trapt (BE)leef in de buurt af

Numansdorp - Vorige week was de aftrap van (BE)leef in de buurt. Dit project wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Regiekr8. De kinderen gingen aan de slag met verschillende kleuren spuitbussen en mochten een eigen kunstwerk van hun naam spuiten. Een creatieve en gezellig middag met elkaar in de Schakel in Numansdorp! Deze geslaagde middag was in samenwerking georganiseerd met Stichting de Kunstbus.

Zo konden de groepen 6,7 en 8 van de basisscholen in Klaaswaal en Numansdorp kennismaken met het jeugdcentrum de Schakel.

(BE)leef in de buurt gaat zich de komende maanden bezig houden met een activiteitenaanbod neer te zetten gericht op de sociale vaardigheden en het talent te ontwikkelen van de groepen 6,7,8 van de basisscholen in Klaaswaal en Numansdorp. Belangrijkste is natuurlijk ook het plezier met elkaar beleven.

De volgende workshops staan gepland en (BE)leef in de buurt hoopt op net zoveel enthousiasme te kunnen rekenen als bij deze geslaagde middag! Meer weten over het aanbod? Neem eens een kijkje op de website www.hoekschewaardactief.nl

Meer berichten