Finaledagen 38e Hoeksche Waard Bokaal

Nieuw-Beijerland - Finaledagen 38e Hoeksche Waard Bokaal toernooi van start bij N.B.S.V.V. De afgelopen weken hebben alle teams hun best gedaan om via de poulewedstrijden en halve finales plaatsing voor de finales af te dwingen. De finalisten zijn bekend en zij gaan donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni strijden om de felbegeerde Hoeksche Waardse Bokalen op Sportpark De Kreek in Nieuw-Beijerland.

De bokalen dragen allemaal een naam van befaamde sporthelden van de Hoeksche Waardse voetbalverenigingen, zoals o.a. Leen Vermaas, Wout Kreling, Cor de Vries, Co van der Hoek, Adri van Tiggelen en Jaap Stooker.

Ieder jaar neemt een andere Hoeksche Waardse voetbalvereniging de organisatie voor zijn rekening en dit jaar heeft voetbalvereniging N.B.S.V.V. uit Nieuw-Beijerland dit verzorgd. Iedere vereniging uit de Hoeksche Waard wordt uitgenodigd in elke leeftijdsklasse (jeugd van 6 tot 19 jaar) een team te laten deelnemen aan het toernooi. In totaal worden er 23 finales gespeeld!

Het beloofd een drukke maar gezellige voetbaldag te worden, waarbij iedereen natuurlijk van harte welkom is om de finalisten aan te moedigen.

Meer berichten