De flyer van de BBQ actie
De flyer van de BBQ actie (Foto: De Markt Online)

Goed begin van de zomer op de weekmarkt Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Inmiddels is het bijna zomer en om dit te vieren start er op de markt in Oud-Beijerland een zomerse actie. De markt verloot maar liefst twee keer een BBQ met bijbehorend BBQ-pakket van de markt. Benieuwd wat deze actie inhoudt?

Win een BBQ + BBQ pakket

Woensdag 26 juni start de zomeractie van de markt Oud-Beijerland. De actie is een echte zomeractie, waarbij je kans kunt maken op een BBQ + BBQ pakket met producten van de markt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je op de website aan te melden voor de actie en de Facebookpagina te liken. Hierdoor maak je automatisch kans en je blijft daarnaast op de hoogte van al het laatste nieuws en de leukste activiteiten op de markt.

Maandag 5 augustus wordt de winnaars bekend gemaakt en woensdag 7 augustus is de uitreiking op de markt!

Markt in Oud-Beijerland

De markt heeft, zoals u hierboven ziet een eigen website, Facebook en Instagram pagina. Hierop vindt u allerlei informatie over de markt, zoals informatie over de ondernemers, aanbiedingen, recepten, nieuwsberichten en winacties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten.

Meer berichten