Wandelen en een rondleiding volgen. (Foto: Privé)
Wandelen en een rondleiding volgen. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Wandelexcursie Mariapolder en bezoek aan fruitbedrijf en zorgboerderij

STRIJENSAS - De stichting Hoekschewaards Landschap organiseert op zaterdag 6 juli een wandelexcursie door de Mariapolder bij Strijensas. Verzamelen om 13.00 uur op de parkeerplaats van de jachthaven in Strijensas.

Kosten, contant en het liefst gepast te voldoen €6,- voor leden en €8,- voor niet leden van HWL. Voor dit bedrag krijgt u dan wel een hele mooie wandeling door een uitgestrekt stilte gebied, rondleiding bij fruitbedrijf van Randwijk, waar u kersen kunt kopen en een bezoek en koffie of thee met gebak bij zorgboerderij Beversoord.
Kersen moet u zelf betalen koffie of thee en gebak bij Beversoord zijn inclusief.

Welke vogels komen het meest voor in de griend bij de jachthaven? De bunkers die hier staan zijn die uit de tweede wereldoorlog? Wat is dat voor rare toren boven op die dijk? Wat is hier in de tweede wereldoorlog gebeurt? Op al deze vragen krijgt u antwoord van de gidsen van Hoekschewaards landschap die de excursie
begeleiden. Ziet u niet op tegen een pittige wandeling en een combinatie van natuur, geschiedenis en cultuur en vind u het niet erg om over een hekje te klimmen dan is dit de excursie voor u. Het is een unieke belevenis om dit deel van de Hoeksche Waard te ontdekken. In verband met het bezoek aan het fruitbedrijf en de zorgboerderij is van tevoren aanmelden noodzakelijk.


Dag + datum : zaterdag 6 juli
Tijd: 13:00 – 16:00
Verzamelpunt : Jachthaven Strijensas, Sassedijk 6, 3292 LD Strijensas
Tip: Stevige schoenen en een verrekijker
Aanmelden met een mail naar excursies@hwl.nl

Meer berichten