Open imkerijdagen 2019

Strijen - De Open Imkerijdagen staan weer voor de deur, op 13 en 14 juli bent u van harte welkom in de imkerij. De Imkers van TotalisNaturales (De Jagende Imker) in Strijen laten deze kans niet voorbijgaan om vol trots te laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn. Laat u verrassen en meenemen in het dagelijkse werk van een imker tijdens een bezoek aan de imkerij en dijkwinkeltje.

U krijgt op beide dagen een rondleiding door de imkerij en u kunt gratis honing proeven. Dit keer hebben we naast onze eigen honing, ook een hele bijzondere honing. De kans is groot dat u deze nog nooit geproefd heeft. Ook kunt u de bijen van dichtbij bekijken in een speciale zichtkast. Tijdens uw bezoek wordt dieper ingegaan op hoe u persoonlijk de biodiversiteit voor alle insecten kunt verbeteren. Hierbij kunt u natuurlijk al uw vragen stellen over honingbijen, wilde bijen en andere bestuivingsinsecten.

TotalisNaturales levert, op verschillende manieren een structurele bijdrage aan het verbeteren van de biodiversiteit. Tijdens de open dagen zijn er meerdere lokale, ambachtelijke producten van ons en van andere enthousiaste collega's te proeven. Laat u culinair verrassen en verwennen tijdens deze dagen. Op zondag is er ook nog de mogelijkheid om demonstraties over bijenproducten zoals het maken van zalf en bijenwasdoeken bij te wonen.

Kortom weer genoeg te zien, te leren en te doen. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 u bent u hartelijk welkom, de koffie staat klaar. Adres: Oudendijk 47 Strijen, gratis toegang. www.totalisnaturales.nl. 

Meer berichten