Showkorps Juliana luidt vakantie in met gratis Roodenburg-concert

's-Gravendeel - Showkorps Juliana uit 's-Gravendeel zal vrijdagavond 19 juli met het jaarlijkse Roodenburg-concert de vakantieperiode inluiden. Het concert is gratis te bezoeken en wordt gehouden bij 'Ons Gebouw' aan de Roodenburg Vermaatstraat 21 te 's-Gravendeel. Showkorpsen Juliana en Jong Juliana zullen vanaf 19:30 uur een gevarieerd muzikaal programma voor u ten gehore brengen. Het concert is jaren geleden begonnen om de buren van het verenigingsgebouw, donateurs en verdere muziekvrienden te bedanken voor weer een jaar steun.

Aanstaande zaterdag 20 juli halen de leden van Showkorps Juliana weer het oud papier bij u op, indien de weersomstandigheden het toelaten (bij lichte regen haalt men gewoon oud papier op!)
In de Mijlpolder, de Nest, Schuilingen, Centrum, Lindehof, Onder de Molen, Molendijk en het Juliana-gedeelte van Plan West en de Vlasbuurt (muv een gedeelte van de Vlasstraat, Bootstraat, Schelfstraat en Dauwrootstraat)
Vòòr 8:00 uur goed gebundeld en aan de straatkant neerzetten.
De volgende ophaaldag is zaterdag 31 augustus.

Komt het u niet uit?

Uiteraard kunt u ook nog steeds uw oud papier bij de container aan de Dirk Barthweg, op het terrein van de familie W. Barendregt, brengen.
Dit kan elke maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur. 
 

Meer berichten