Het komt er aan: het NK Sprietlopen bij 't Veerhuys

Puttershoek - Zaterdag 24 augustus organiseert Cafe 't Veerhuys in Puttershoek voor de 43e keer het NK SPRIETLOPEN!

De procedure is heel simpel, er gaat een boomstam van 20 meter over de haven en daar moet je droog overheen zien te komen, en in een zo snel mogelijke tijd ook nog liefst!

De eerste ronde is de paal droog, maar bij de 2e ronde wordt de paal lekker ingezeept. Dat maakt het een stuk lastiger voor de loper, en hilarischer voor het publiek dat elk jaar massaal aanwezig is. Tot nu toe hebben weinig mensen de overkant gehaald met de ingezeepte paal, 99.9% belandt in het water.

Er zijn deelnemers vanaf 6 jaar en ouder.

Het event start rond 14.00 uur en de finale zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

In de avonduren is er een optreden van de Angeline Vrijlandt die 3 Typetjes gaat doen met tussendoor Dj Danzz en als afsluiter vanaf 21.00 uur FeestDj Rene van Dalen!

Bij het NK Sprietlopen zijn al diverse programma's langs geweest om te filmen, in 2017 werd er zelfs gefilmd door een programma uit Japan, er was toen zelfs een Japanse deelnemer. Kijk op: https://youtu.be/TcJumHE6TSo

NIEUW

Op vrijdag 23 augustus is er dit jaar de band TRIPLE A. Triple A is een veelzijdige coverband, van de gezelligste meezingers tot de hedendaagse hits, alles komt voorbij! Voor en na programma: Dj Danzz. Aanvang 19.30 uur, start Band 21.00 uur tot 01.00 uur. 

Inschrijven voor het NK Sprietlopen kan vanaf 19 augustus aan de bar aan de Oosthavenzijde 1 en is gratis. Meer info: www.veerhuys.tk.

Meer berichten