Meet je krachten op de hindernisbaan, leer schieten op zee in de schietsimulator of ga op de foto in strijdtenue.
Meet je krachten op de hindernisbaan, leer schieten op zee in de schietsimulator of ga op de foto in strijdtenue. (Foto: ANNE REITSMA FOTOGRAFIE)

Zomervakantieactiviteiten en kleurplatenactie Maritiem museum

Rotterdam - Beleef de zomer in het Mariniersmuseum. Zomervakantie vier je in het Mariniersmuseum! Naast boeiende tentoonstellingen over het werk en de missies van het Korps Mariniers is er voor actieve kids tot en met 1 september van alles te doen en te beleven.

Mis hem niet! Expeditie Speurneus

Natuurlijk kom je naar het museum voor de familietentoonstelling Expeditie Speurneus. Hierin ga je op wereldreis met de combat trackers van het Korps Mariniers. Deze militaire spoorzoekers leren je sporen vinden, volgen en begrijpen. Reis met deze mariniers door het bos en de jungle naar de ijzige vlakten van Noorwegen en eindig in een mysterieus sporenlab. De interactieve expeditie is deze zomervakantie voor het laatst te bezoeken, want in het najaar maakt deze plaats voor de experience Mariniers op missie.

Zomerprogramma

Hoe het is om marinier te zijn? Dat kan je de hele vakantie zelf ervaren. Meet je krachten op de hindernisbaan, leer schieten op zee in de schietsimulator of ga op de foto in strijdtenue en voel je zelf voor even zo'n stoere marinier. Ook de vloggers van "ik word marinier" komen langs. Zij geven antwoord op al je vragen over hoe je marinier wordt en hebben misschien zelfs wel tips voor jouw eigen vlog. Aan het einde van de vakantie is er buiten een enorme hindernisbaan voor je. 

Op www.mariniersmuseum.nl/zomer is het complete vakantieprogramma te lezen.

Jeugdvakantiepaspoort en Museumkids

Ben je in het bezit van een Jeugdvakantiepaspoort, dan krijg jij de hele zomervakantie gratis entree tot het museum én een gratis ijsje. Vul je na je bezoek aan het museum een inspectierapport in op www.museumkids.nl dan maak je ook nog eens kans op een super leuke Tikkit rolkoffer van Museumkids.

Op maandag geopend, speciaal aanbod voor BSO's

Tijdens de hele zomervakantie van regio midden (20 juli t/m1 september) is het museum ook geopend op maandag. BSO's die deze vakantieperiode het museum willen bezoeken betalen slecht € 2,50 per kind of nemen het Jeugdvakantiepaspoort mee (dan gratis) en krijgen een gratis waterijsje. Graag vooraf telefonisch reserveren (010-4129600). 

Download de kleurplaat via https://www.mariniersmuseum.nl/nl/kleurwedstrijd

Onder de inzendingen verloot het museum de volgende prijzen, en de bijzonderste kleurplaat krijgt de hoofdprijs!

5x Verrassingspakketje van het Mariniersmuseum

5x Vrijkaartjes voor de nieuwe experience Mariniers op Missie in het museum

Hoofdprijs: Meevaren met landingsvoertuig tijdens wereldhavendagen 6 september (1x)

Voorwaarden zijn te lezen op https://www.mariniersmuseum.nl/nl/kleurwedstrijd

Meer berichten