HEINENOORD WINT EERSTE OEFENWEDSTRIJD TEGEN ZWALUWEN

HEINENOORD - Donderdag 1 augustus begon de bal te rollen voor de eerste training o.l.v. de nieuwe trainer Joop Hiele met een aantal nieuwe spelers.
Na 5 trainingen moest hij aan de bak tegen Zwaluwen, de nieuwe ploeg van Ralph Kalkman, die al eerder was begonnen en de oefenwedstrijd tegen Hillegersberg met 3 – 0 had gewonnen.

Na zoveel jaar bij de club te zijn geweest, moest hij voor de 1e keer in kleedkamer 5. Een vreemde gewaarwording moest hij na afloop concluderen.
De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers in de 4e minuut toen een aanval over links goed werd onderbroken door Garric Naarden en daarna bij een volgende poging Mark van Antwerpen gestrekt moest gaan om een doelpunt te voorkomen.

Beide ploegen waren in deze fase van de wedstrijd aan elkaar gewaagd, tot dat in de 25e minuut Jordy van Dam een corner kreeg te nemen en vervolgens perfect door zijn maatje Remco Buist werd ingekopt. 1 – 0.
Na een leuke solo toer van Toby Fasanya eindigde zijn actie bij de zestien terwijl even later in een betere positie zijn schot werd geblokt.
38e minuut, Ramon Salas, die tot heel veel vreugde van alle supporters besloten heeft bij Heinenoord te blijven, schiet van afstand over en even later Arto Dielhof.
Met nog een kansje voor Jordy van Dam voor rust de marge te verhogen besloot de sluitpost van Zwaluwen dit bekwaam te verhinderen.

De eerste kans in het tweede bedrijf was voor Joey Nyero, die alleen op de keeper afging en hem met een slap schotje niet kon verrassen.
Na weer wat wisselingen te hebben toegepast, gingen de mannen van Joop Hiele door waar ze mee begonnen waren en wat de doelstelling is n.l. WINNEN!!!
In de 61e minuut was het Sander de Heus, die de bal panklaar legde voor Noel Goossens en hij de 2-0 op het scorebord bracht.
In de 79e volgde een aanval uit het boekje, zoals ieder voetballiefhebber dat wil zien en op een magnifieke wijze afgerond door Noel Goossens. 3- 0.
Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar de eerste klap tegen een hele boel zwaluwen is nog steeds een daalder waard.

OPSTELLING.

Mark van Antwerpen – Martijn Terlouw – Dogukan Kulup – Ramon Salaz – Toine v. d. Berg – Jordy van Dam – Arto Dielhof – Noel Goosssens – Toby Fasanya – Remco Buist – Garric Naarden.

WISSELS die in 2e helft zijn ingevallen:

Nick Vervoort – Tomas van Riet - Joey Nyero - Larbi El Harouchie. 

Meer berichten