Ontmoetingsbijeenkomst voor jonge mensen met dementie

Oud-Beijerland - In de Hoeksche Waard zijn er veel jonge mensen (jonger dan 65 jaar) met een vorm van dementie. Het Odensehuis zou graag iets voor hen willen betekenen. Naar aanleiding van het bezoek van een jonge vrouw met Alzheimer, bleek bij haar het enthousiasme en behoefte om andere lotgenoten te ontmoeten. In deze eerste bijeenkomst ligt de kennismaking en onderzoeken van wat men graag wil centraal.

Naast de mogelijkheid van een gespreksgroep, waarin de ervaringen kunnen worden gedeeld en tips worden uitgewisseld, zijn er meer mogelijkheden te verkennen; wandelen, uitstapjes maken, musea bezoeken, zelf muziek maken, creatief aan de gang gaan en allerlei andere dingen die met elkaar worden bedacht. 

Belangrijk om te weten is dat er een Odensehuis niets moet, maar dat er veel mogelijk is. Wil je meer informatie of kom je naar de informatiebijeenkomst? Dinsdagochtend 20 augustus om 10.30 uur in de Lindehoeve, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Mocht je andere suggesties hebben, laat dit dan weten. Het Odensehuis is telefonisch bereikbaar op tel. 06 12892309 tijdens de openingsdagen van 10.00 tot 15.30 uur, of je kunt mailen naar: coördinator@odensehuishw.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden