Zomerfeest op biologische boerderij Landzicht

Strijen - Boerderij Landzicht organiseert zaterdag 31 augustus van 10 tot 17 uur aan de Broekseweg 2A een Zomerfeest. Kom ervaren, proeven en genieten

Op het zomerfeest kom je alles te weten over de best bijzondere boerderij Landzicht. Er wordt namelijk biologisch en kleinschalig geteeld te midden van een levendige biodiversiteit. De familie Visser heet je van harte welkom!

Deze dag wordt het erf, de schuren en boomgaard omgetoverd tot een feestlocatie. Ga mee met de rondleidingen over het land verzorgd door de boeren Mees en Floor of maak kennis met Ageeth die je alles kan vertellen over het groentenabonnement en de bloemenpluktuin.

Of doe mee met de activiteiten en workshops (ook speciaal voor kinderen), rust even uit op het biologische terras, ga langs de bijzondere en inspirerende kramen op de markt en geniet van de muziek! 

Mis vooral de lezing van Michaël Wilde niet. Hij neemt je mee langs de grote trends en vraagstukken rondom duurzaamheid, landbouw en voeding. Daar wil je bij zijn, 13 uur is de planning!

Meer info op de website www.groentenabonnement.nl. 

Biologische boerderij Landzicht/ Broekseweg 2a/ 3291 LA Strijen/ info@groentenabonnement.nl. 

Meer berichten