Muziek in de Bethelkerk met orgel en trompet

Regio  - Onder dit thema wordt zaterdag 24 augustus het tweede concert georganiseerd. Trompettisten Arjan en Edith Post en organist André van Vliet brengen die avond een wel zeer gevarieerd programma ten gehore. Muziek van Händel, Guilmant en Zwart, maar ook van Simon and Garfunkel, en Abba.

Zo zal, om maar enkele voorbeelden te noemen, het bekende Avé Maria van Caccinin gespeeld worden, maar ook een spiritual medley gearrangeerd door Jan Lenselink. Er is een Fantasie over Psalm 33 met aansluitend samenzang van deze zelfde psalm. Een Toccata van L. Boëllman, uitgevoerd door orgel en trompetten. Ook een eigen fantasie van André van Vliet over het lied "Ere zij aan God de Vader" met als afsluiting samenzang. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden uit het afwisselende programma.

In de pauze heeft men gelegenheid om de musici te ontmoeten en zijn er cd's te koop. Het concert wordt gegeven in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht en begint om 20.00 uur. De kerk is open om 19.30 uur. Vooraf en in de pauze is er een drankje te koop.

Kaarten in de voorverkoop kosten slechts € 7,= . (aan de kerk € 10,=) Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer info belt men met 06-28571581. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden