Herfstmarkt Strijen 2019

Strijen - Dit jaar word er groots uitgepakt in Strijen. Tijdens de Herfstmarkt zal er een groot evenementen weekend plaatsvinden.

Vrijdag 6 september is er een Hollandse avond met optredens van Tino Martin, Alex & Ferry Koestering deze avond start om 20:00 en zal tot 01:00 duren

Op zaterdag 7 september is er een ApreskiParty met Feest DJ Kevin & Edwin van der Toolen ( ex Skihut Zanger ) ook deze avond is van 20:00 tot 01:00 uur.

De zaterdagmiddag zal ingevuld worden met divers entertainment over de gehele middag verspreid vanaf 13:00 uur.

De locatie van dit evenement is op het Molenschaer ( ijsbaan) aan de Leeuwerikstraat in Strijen, Waarom deze locatie en niet midden in het dorp? De vernieuwde evenementen locatie aan de Kaai midden in het centrum van Strijen laat het aantal bezoekers van een evenement op deze grootte niet toe hierdoor is er in goed overleg met de gemeente Hoeksche Waard gekozen voor de locatie Molenschaer.

De plannen voor de komende jaren zullen verder uitgewerkt worden en vanaf volgend jaar wil men ook het Paalzitten weer terug brengen in het Herfstmarkt Evenement. Wat de verdere plannen zijn is nog even geheim maar ook dan beloofd het weer een topfeestje te worden.

Voor kaarten voor de Herfstmarkt 2019 kunt u terecht op de facebook pagina's van Hollemans Events of Grand cafe HIER.

Meer berichten