SSS Vrouwen starten aan het nieuwe seizoen

Klaaswaal - SSS Vrouwen starten aan het nieuwe seizoen!

Dinsdag 13 augustus werd er voor het eerst getraind door de SSS Vrouwen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer, Jamel Rikkers, gaat SSS VR1 het derde seizoen in de Topklasse in. SSS VR2, onder leiding van Jan Nuts en Sander Veldhoen, staat voor het tweede seizoen in de 1e klasse. Zaterdag 31 augustus start voor beide teams de landelijke beker (poule fase). Zaterdag 21 september starten de competities beide met een uitwedstrijd.

Vorig seizoen eindigde SSS VR1 op de 6e plaats in de Topklasse, nadat in het eerste seizoen in de Topklasse op de 9e plaats werd geeindigd. Aan de nieuwe trainer Jamel Rikkers de taak om SSS VR1 nog meer bovenin mee te laten doen.

Na het kampioenschap in de 3e klasse (seizoen 2016-2017) en het seizoen (2017-2018) erop de promotie naar de 1e klasse, wist SSS VR2 zich uiteindelijk vrij eenvoudig te handhaven in de 1e klasse, en speelde het zelfs voor promotie naar de Hoofdklasse! SSS VR2 pakte namelijk de derde periodetitel, maar was niet bij machte om The Knickerbockers in
Groningen te verslaan. Dit mede door het winnen van de KNVB districtbeker! Trainers Jan Nuts en Sander Veldhoen gaan het team weer voorbereiden op een nieuw mooi seizoen in de 1e klasse.

Nieuwe speelsters
SSS heeft onder leiding van de technische commissie negen nieuwe speelsters aangetrokken (van links naar rechts op de foto): Guusje Raaijmakers (Bavel)
Maartje Huibrechtse (FIOS)
Suzanne Dollekens (MOC'17)
Dilek Emir (AGE-GGK/Zestienhoven)
Alyssa Croese (vv Hekelingen)
Marjolein Hilberts (Rijsoord)
Brigitte van Herk (Barendrecht)
Michelle Simon (WVV'67)
Laura Trovato (eigen jeugd, niet op de foto).

De voorbereiding van SSS VR1
Zaterdag 24 augustus: Berkel VR1 - SSS VR1 om 14:30 uur.

Dinsdag 27 augustus: Oefentegenstander wordt nog gezocht.
SSS heeft een veld beschikbaar om 20:00 uur.

Zaterdag 31 augustus: SSS VR1 - RVVH VR2 (beker) om 14:30 uur.

Dinsdag 03 september of donderdag 05 september: Oefentegenstander wordt nog gezocht.

Zaterdag 07 september: Barendrecht VR1 - SSS VR1 (beker) om 12:15 uur.

Dinsdag 10 september: RCL VR1 - SSS VR1 om 20:00 uur.

Zaterdag 14 september: IJzendijke VR1 - SSS VR1 om 14:30 uur.

De start van de competitie is op zaterdag 21 september met een uitwedstrijd bij promovendus Eldenia VR1 in Arhnem om 14:00 uur.

Oefentegenstanders gezocht!
Mede vanwege het afzeggen van tegenstanders is SSS VR1 en SSS VR2 opnieuw op zoek naar oefentegenstanders. Mocht er interesse zijn, graag contact via webmaster@sssklaaswaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden