Action in Veilingpassage Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - In het najaar 2019 zal Action een winkel openen in winkelcentrum De Veilingpassage Oud-Beijerland. Dit betreft een winkeloppervlakte van ruim 1.000 m2. Met een aantal winkeliers is er de afgelopen maanden overeenstemming bereikt om hun winkel te verplaatsen in De Veilingpassage, zodat er in combinatie met de ontstane leegstand, een geschikte winkeloppervlakte beschikbaar is gekomen voor Action.

De exacte openingsdatum van de nieuwe Action-winkel is momenteel nog niet bekend. Voor het zover is, zullen er verbouwingswerkzaamheden gaan plaats vinden. Zowel Action, de winkeliers en eigenaar van het winkelcentrum zijn blij met de komst van deze nieuwe winkel in De Veilingpassage en verwachten dat dit een welkome toevoeging is voor Oud-Beijerland en de overige gemeenten in de Hoeksche Waard.

Met deze invulling van winkeloppervlakte voor Action zijn er momenteel nog enkele winkelunits in De Veilingpassage beschikbaar. De verwachting is dat hier een goede invulling voor gevonden wordt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden