Nicolien Fiere. (Foto: Privé)
Nicolien Fiere. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Solo-expositie van Nicolien Fiere

De Heinenoordse Nicolien Fiere creëert met eerder vertelde verhalen en afbeeldingen uit oude boeken en tijdschriften paper arts.

HOEKSCHE WAARD - Haar solo-expositie bij Ver. PopUp Ateliers OBL wordt op 15 september van 15.00 tot 17.00 uur geopend en is nog tot en met 30 november te zien. Inloop vanaf 14.30 uur, entree is gratis. Het liefst maakt ze portretten van vrouwen die kracht uitstralen. De paper arts worden opgebouwd uit verschillende lagen en verschillende soorten papier.

Een metafoor voor het karakter van mensen dat ook uit meerdere lagen bestaat. Met haar portretten hoopt ze mensen te inspireren om op zoek te gaan naar een diepere laag; ze te verleiden echt even stil te laten staan; ze weer te laten ervaren dat wie verdieping zoekt veel moois zal ontdekken. Haar paper arts worden uitsluitend gemaakt van papier met behulp van een schaar en lijm, er komt geen verf aan te pas. Omdat de originele kunstwerken kwetsbaar zijn, worden deze uitgegeven in een gelimiteerde oplage fine art prints. De opening wordt opgevrolijkt door het muzikale optreden van de Red Curls & Blue Notes (jazz, blues, country en folk). Het project PopUp Ateliers OBL is een paraplu/platform voor kunstenaars die lid zijn van de Ver. P.A.OBL om betaalbare werkruimte te kunnen vinden en om gezamenlijk naar buiten te kunnen treden bij diverse activiteiten. Informatie Fb: ver. popup ateliers obl – zie ook de website www.popupateliersobl.weebly.com.

Meer berichten