Burendag op het Zomerplein in Puttershoek. (Foto: Privé)
Burendag op het Zomerplein in Puttershoek. (Foto: Privé) (Foto: )

Burendag in de wijk van je leven op Zomerplein

Vanuit het wijkcomité in de Wijk van je leven is hard gewerkt om een gezellige burendag te organiseren. Iedereen is welkom om op vrijdag 27 september de burendag mee te vieren op het Zomerplein in Puttershoek (bij slecht weer worden alle activiteiten binnen gedaan).

PUTTERSHOEK - Het ochtendprogramma is als volgt: 10.00-11.30 uur is er voor de kinderen van 0 tot 4 jaar de poppenkastvoorstelling: Bella in 't circus. Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken. Na de voorstelling worden er poffertjes gebakken en kan iedereen een bordje mee-eten. Ook kunnen kinderen een eierkoek versieren en opeten.

Er is ook een kennismaking les van stoel-yoga voor ouderen en alle mensen uit de wijk. Deze wordt gegeven door Marjoleine van Ooijen. Dit gebeurt in een rustige ruimte van Zorgwaard, zodat je kunt ervaren hoe Yoga helpt om het lichaam soepel te houden. Ook heeft het een weldadig effect op je geestelijk welzijn. Mocht je dit willen ervaren dan kun je je opgeven bij de gastvrouwen van Zorgwaard of via even bellen naar Zorgwaard 078 6763400. De les is van 11.00-11.45 uur.

Om 14.30 uur tot 16.30 uur is het middagprogramma. Dan is er voor de kinderen van 4-8 jaar de voorstelling Opa Bakkenbaard. Ook hier is iedereen welkom om te komen kijken. Poppenkast is leuk voor jong en oud. Ook in de middag worden er weer lekkere poffertjes gebakken en zijn er weer eierkoeken om te versieren. Na de voorstelling zijn er in de middag nog leuke spellen te doen. De poppenkastvoorstellingen worden gedaan door Poppenkast Marienepien en duren ongeveer 30 minuten.

Alle feestelijke activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers, de Albert Heijn Puttershoek, Bakkerij de Koning en het Wijkcomité Wijk van je leven. Ook het Oranjefonds stelt geld beschikbaar voor wat nieuwe planten op het Zomerplein. Voor ons als organisatie is het erg fijn om te weten hoeveel poffertjes en eierkoeken we nodig hebben. Dus laat even weten als je komt en iedereen is welkom! Opgeven via de mail: e.donker@welzijnhoekschewaard.nl tot 23 september. Natuurlijk zoeken we naast onze trouwe vrijwilligers nog een paar helpende handjes. Mocht je zin en tijd hebben, dan horen we het graag. Dit kan ook via de mail.

Meer berichten