Mensen kunnen alles te weten komen over gezond en actief ouder worden. (Foto: Privé)
Mensen kunnen alles te weten komen over gezond en actief ouder worden. (Foto: Privé)

Senioren Actief Beurs in De Drie Lelies

Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar de Seniorenbeurs weer plaatsvinden in De Drie Lelies in Puttershoek. Vanuit de gehele regio bezoeken senioren deze gezellige en informatieve dag.

PUTTERSHOEK - Op woensdag 25 september van 10:00 tot 15:00 uur zijn bezoekers van harte welkom. Dit jaar heeft de beurs maar liefst 4 speciale thema's zo is er aandacht voor zorg, vrijwilligerswerk & welzijn, gezond leven en vrije tijd, zo kunt u alles te weten komen over gezond en actief ouder worden. Met name is er veel aandacht voor hobby's en vrije tijds besteding, het ruime aanbod hierin binnen de Hoeksche Waard kunt u vinden op de beurs. Maar ook kunt u net als voorgaande jaren terecht bij de scharensliep en verkoopt Bakker Jan zijn heerlijke lekkernijen.

De beurs zal geopend worden door wethouder Joanne Blaak, daarna zal dichter van de Hoeksche Waard, Wim de Kievit het speciaal voor deze dag geschreven gedicht voordragen. Nieuw dit jaar is de verhalenwedstrijd met thema jeugdherinneringen, alle ingezonden verhalen zullen tijdens de beurs op een speciale verhalenmuur te lezen zijn. Ook is er een optreden van het koor " Wij zingen zo graag" om 14:00 uur. Senioren Actief Beurs, 25 September van 10:00 tot 16:00 uur, Narvikstraat 1 Puttershoek, entree gratis. Zie www.welzijnhoekschewaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden