Sfeervolle muziekavond Club El Flaco

Oud-Beijerland - Op zaterdag 12 oktober is er weer een sfeervolle muziekavond: Club El Flaco, met live muziek van o.a. de band Lough Out Loud, een DJ en Saxofonist. Georganiseerd door Rutger Leentvaar. Een sfeervolle muziekavond, voor volwassenen, bij Pizzeria El Flaco in de Oude Bijlschool te Oud-Beijerland! 
Gedurende de avond is er live-muziek van https://www.laugh-out-loud.nl/ & DJ Maroy. 

De band bestaat uit een veelzijdige groep geweldige muzikanten die zowel individueel als met elkaar op vele internationale podia staan. Het trio bestaat uit piano, drums en saxofoon.
Johnny, de swingende pianist en leadzanger heeft over de hele wereld gespeeld. Hij kent meer dan 3000 nummers en voelt precies aan hoe hij elke gelegenheid juist kan bedienen. Benjamin weet met zijn jazzy stem en saxofoonspel het hele publiek te betoveren. Het geheel wordt perfect begeleid door drummer Leo, met zijn soulstem en Caribische achtergrond wordt elk event een feestje.

Een aantal jaar geleden is deze voormalige school volledig gerenoveerd. Met een prachtig plein en sfeervolle inrichting is dit pand, met bewoners Up Social Club en Pizzeria El Flaco een aanwinst voor Oud-Beijerland.

De Oude Bijlschool wordt voor deze gelegenheid weer omgetoverd tot evenementenlocatie, waar je naast live-muziek ook kunt genieten van hapjes en drankjes.

Deur open: 20.00 uur
Einde: 01:00 uur
Adres: Bijl 1 (Navigatie: Abel Tasmanstraat 3, tegenover TamOil)

Kosten: 20,- per kaartje
De kaartverkoop voor deze 3e editie is inmiddels gestart. 

Meer info over Club El Flaco: https://www.facebook.com/clubelflaco
Link naar het evenement: https://www.facebook.com/events/505540286870531/

Verkoop tickets:  https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/72225A1EBA54298E77BB5047D714382A
Extra losse verkooppunten: https://www.facebook.com/Dermalise/ & https://www.facebook.com/SoffreeOnFiftyFour/
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden