dames V.V. 's-Gravendeel
dames V.V. 's-Gravendeel (Foto: Sandra Barth)

Dames V.V. 's-Gravendeel gaan voortvarend van start!

Afgelopen seizoen was ons damesteam helaas halverwege de competitie gestopt. Er zijn veel inspanningen verricht door Voetbal Technische Zaken, met name door Leo de Vlaming, om toch weer genoeg dames bij elkaar te krijgen om de competitie in te gaan.

Voor de eerste helft van de competitie begint men met 7x7 te spelen. Dinsdag konden de dames in een oefenwedstrijd tegen Barendrecht voor het eerst met elkaar uitkomen in wedstrijdverband. In nieuwe tenues met de sponsors Makelaardij de Jong en Tandartsenpraktijk de Groot (die allebei de dames trouw zijn gebleven als sponsor!) er op, een roze wedstrijdbal en roze bidons waren alle randzaken geregeld!

Nu moesten de dames wat laten zien!

Met wat ontbrekende speelsters en inval speelsters uit de jeugd werd er voortvarend begonnen. Na wat onwennigheid kwamen de dames al snel op voorsprong. De score was lastig bijhouden zo snel ging het, maar met de rust stond het 7-0!

In de 2e helft iets minder overtuigend, maar met de 0 behouden werd het uiteindelijk 11-0!

Coach Aniek kon tevreden terug kijken op deze 1e wedstrijd!

21 september spelen de dames hun eerste officiële wedstrijd in competitieverband thuis tegen Seolto om 14.30 uur!

Men zoekt nog dames om dit team uit te breiden en misschien wel na de winterstop weer gewoon met een elftal uit te komen in competitieverband in plaats van 7x7.

Voor vragen kun je je melden bij Leo de Vlaming of één van de dames of stuur een berichtje naar vtz@vvsgravendeel.nl......

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden