Live opname van het lied Thuis
Live opname van het lied Thuis (Foto: Sela)

Concert Sela op 15 november in De Poort

Oud-Beijerland - Op vrijdag 15 november zal Sela een concert geven in De Poort, het kerkgebouw van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard.

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor mensen. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan ze stil bij dit prachtige gegeven. Het concert bestaat uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Tickets voor het concert van Sela in Oud-Beijerland zijn te verkrijgen via www.truetickets.nl https://www.truetickets.nl/e/13024/sela-cd-concerten-thuis-oud-beijerland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden