Het team van Albert Heijn Numansdorp kijkt uit naar de heropening van de vernieuwde winkel.
Het team van Albert Heijn Numansdorp kijkt uit naar de heropening van de vernieuwde winkel. (Foto: Dirk Brand)

Albert Heijn Numansdorp gaat verbouwen

Numansdorp - Grote metamorfose Albert Heijn Numansdorp. In de vernieuwde winkel nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Albert Heijn aan de Wethouder van der Veldenweg 88 in Numansdorp sluit zaterdag 28 september om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen met zelfscankassa's.

De feestelijke heropening vindt plaats op zaterdag 12 oktober om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel proeverijen, gezellige activiteiten en leuke winacties.

"De verbouwing blijft binnen de bestaande muren", vertelt supermarktmanager Marischka van den Heuvel. "Door een slimme herinrichting wordt het binnenin ruim van opzet en kan het versaanbod aanzienlijk worden uitgebreid." Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. Zo worden de medewerkers nu al opgeleid tot 'master in vers'.

De aftrap van dit trainingstraject gebeurt in een speciale verstruck met daarin de nieuwe versafdelingen in verkleinde vorm. "Onlangs stond de truck bij ons geparkeerd en dat trok ook de aandacht van klanten. Wie wilde, kreeg een rondleiding. We kregen meteen al enthousiaste reacties!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden