Blessure behandeling bij een SSS speler.
Blessure behandeling bij een SSS speler. (Foto: Bert Bos)

SSS wint met 4-0 van Groote Lindt

Klaaswaal - Hoe heeft SSS de nederlaag van vorige week verwerkt? Het antwoord moet komen in de thuiswedstrijd tegen Groote Lindt.
SSS start goed en na 9 minuten krijgt SSS een strafschop maar helaas komt de Groote Lindt keeper als winnaar uit het duel met Max Pelkman. Na 24 minuten komt SSS dan toch op een terechte voorsprong als Luc van Leeuwen de 1-0 op het scorebord zet.

In de 38e minuut de eerste grote kans voor Groote Lindt maar met een mooie reflex is het Donovan Peters die de gelijkmaker voorkomt. In de slotfase dan nog een kans voor Groote Lindt uit een vrije trap maar de bal verdwijnt naast het SSS doel.

De tweede helft is nog niet zo oud of Groote Lindt moet met 10 man verder na een tweede gele kaart voor een Groote Lindt verdediger. Met een man meer speelt SSS rustig de bal rond en wacht op de kans om de score verder uit te breiden. Ruim een kwartier na de rode kaart is het raak als Geir Sizoo hard voorzet en Dennis de Cauwer de bal bij de 1e paal onder controle krijgt en binnenschiet 2-0. De beste kansen zijn vervolgens voor Groote Lindt en moet Donovan Peters wederom redden en een paar minuten later is het een scrimmage voor het SSS doel maar gelukkig voor SSS weet Groote Lindt niet te scoren.

In de slotminuten is het dan raak voor SSS als Edison Warner op de linkerflank diepgestuurd wordt, een paar verdedigers het bos instuurt en de bal in het dak van het doel schiet voor de 3-0. In de slotseconden is het dan nog invaller Ryan Richard die de eindstand bepaalt op 4-0.

Zaterdag 12 oktober de uitwedstrijd tegen titelkandidaat nummer 1 in deze klasse: het nog ongeslagen Nieuwerkerk. Let op: deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling SSS: Donovan Peters, Geir Sizoo, Delano Ignatia, Diejego Biekman, Edison Warner, Dennis de Cauwer, Feni Bileti, Luc van Leeuwen (79e Ryan Richard), Dennis den Haan, Frank van der Linden (83e Mike van Berkerl) en Max Pelkman ( 71e Ernesto Figuera Comojo).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden