Teamfoto Apollo
Teamfoto Apollo (Foto: Lennard)

Apollo wint eerst thuiswedstrijd

Numansdorp - Afgelopen zaterdag speelden de heren van volleybalclub Apollo de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen 2019-2020. Ze moesten aantreden tegen Flits uit Papendrecht. Apollo kon beschikken over de gehele selectie met o.a. jeugdspelers Jim van Voorden en Paul Hoogendoorn.

Jim is inmiddels een vaste kracht van de heren aan het worden. Apollo begon heel erg sterk tegen Flits, bijna alles lukte ook. De servicedruk was goed en vanuit de rally konden de nodige punten gemaakt worden.

Na de eerste set was duidelijk dat Apollo oppermachtig was en won elke set met de volgende setstanden 25-12, 25-13, 25-19 en 25-14. Hiermee was de eerst 4-0 een feit, Paul(15) maakte zijn debuut met een hele goede service serie.

Kevin Fortuin Libero van Apollo had na de wedstrijd nog een leuke verrassing voor de heren. Hij heeft voor het hele team polo’s gesponsord vanuit zijn nieuwe bedrijfje.

Aankomende zaterdag 12 oktober mogen de heren afreizen naar Waspik, de oude club van Robbert Janssen, en spelen om 16:00 uur tegen Atak.

Meer berichten