Foto: Ed Becude

Run Bike Marathon bij Spirit

Oud-Beijerland - Maar liefst 86 teams zijn klaar voor de Run Bik Marathon bij A.V. Spirit. Op zondag 13 oktober organiseert Atletiekvereniging Spirit een Run Bike Marathon. Een uitdagende teamwedstrijd, bestaande uit 2, 3 of 4 personen, met een route dwars door het prachtige landschap van de Hoeksche Waard.

Zoals het evenement doet vermoeden heeft de route een lengte van 42 kilometer en 195 meter (de officiële marathonafstand). Deze dient hardlopend volbracht te worden in team verband. Het team fietst mee met de loper/loopster en wisselt op van te voren afgesproken afstanden. Er is dus altijd één loper/loopster actief! Start en finish zijn bij AV Spirit, sportpark Kikkershoek te Oud-Beijerland aan de Langeweg 14.

Er hebben zich inmiddels al 86 teams ingeschreven voor de Run Bike Marathon. Vanwege de grote belangstelling heeft de organisatie moeten besluiten om de inschrijving stop te zetten en is na-inschrijving helaas niet meer mogelijk.
Supporters zijn van harte welkom en de toegang is vrij.

De teams bestaan uit:

1 loper en 3 fietsers = 10,5 km hardlopen of

1 loper en 2 fietsers = 14 km hardlopen of

1 loper en 1 fietser = 21 km hardlopen

Minimum leeftijd is 13 jaar maar dan dient er in dit team iemand ouder te zijn dan 16 jaar.

Maximum leeftijd is er niet dus IEDEREEN kan meedoen!

Dankzij diverse sponsoren uit de Hoeksche Waard zijn er vele prijzen te winnen, je hoeft niet het snelste team te zijn om in de prijzen te vallen.

Voor meer informatie zie website AV Spirit. (www.avspirit.nl)

Meer berichten