Shantykoor in de Rotterdamse Doelen. (foto: Joop Kortekaas)
Shantykoor in de Rotterdamse Doelen. (foto: Joop Kortekaas)

Shantyfestival in de Rotterdanse Doelen

Hoeksche Waard - Na 3 stormachtige successen in voorgaande jaren, staat Shantykoor De Hoeksche Waard dit jaar alweer voor het 4e jaar op de planken van de Rotterdamse Doelen tijdens het Shanty-Festival.

Dit Shanty-Festival staat gepland tijdens een van de zondagochtend-concerten In de Rotterdamse Doelen op zondagochtend 24 november om 11.00 uur.

Nog groter en nog ambitieuzer dan vorige jaren zal dit optreden zijn, want dit jaar is het concert samen met nog 3 koren t.w. 'Shantykoor De Brulboei' uit Zwijndrecht o.l.v. Annie van Wanrooy, 'Shantykoor Schiehaven' uit Pijnacker o.l.v. de heer Anton Fennema en het groot 'Shantykoor De Hoekse Tranentrekkers' uit Hoek van Holland o.l.v. Paula van Wanrooy.

De algehele leiding is in handen van organisatiebureau Hanson, de muzikale en artistieke leiding zal wederom in handen zijn van vaste dirigent Paula van Wanrooy.

Shantykoor De Hoeksche Waard is in de bijna negentien jaar van hun bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande Shantykoor in Nederland.

Met veel plezier en succes treden we dan ook op in talrijke verzorging- en bejaardenhuizen in de Hoeksche Waard, in Rotterdam en omgeving, maar ook buiten de regio zoals in Lisse, Vlissingen, Ameland, Baarn en Breda e.a. 

Daarnaast treedt "Shantykoor De Hoeksche Waard" regelmatig op bij aankomsten en afvaarten op de Cruise Terminal van de Holland America Line in Rotterdam.

Het koor bestaat nu uit 41 zangers, en 10 muzikanten. Het koor zingt niet alléén oude werkliederen uit een ver verleden, de originele Shanty liederen, maar het koor zingt ook ballads, Keltische en naburige stijlen. Voor iedereen genoeg keus om mee te zingen en te deinen.

Het "Grote Klutslied" kan iedereen meezingen. Dit eigen lied van het Shantykoor is tot ver over onze landsgrenzen bekend en wordt o.a. aan de Costa in Spanje en in de vele skigebieden luidkeels meegezongen.

Kaarten á € 14,50 aan de zaal.

TIP: Heeft u binnenkort een verjaardag, of jubileum of bedrijfsfeest, het koor is te boeken op:

0650 538 002 of kijk op : www.shantykoordehoekschewaard.nl. 

PR - Shantykoor DE Hoeksche Waard

Zuiddijk 31, 3299 LR Maasdam - The Netherlands

T

+31 78 676 2598

M

+31 651 21 91 86

E

hans@hansmayer.nl (bij voorkeur)

I

www.hansmayer.nl

Meer berichten