Strijen 3 dagen in actie voor Orange Babies

Strijen - Waarin een dorp groot kan zijn! Dat werd in de afgelopen week wel duidelijk in de sponsoractie die door een groep enthousiaste Strijenaren op poten was gezet.

Oud-Strijenaar Adrian Kuipers, fotograaf voor Orange Babies gaf 3 dagen lang een indrukwekkende voorstelling van zijn inspirerende werk voor deze stichting in Ludiek/Theater aan de Kaai. Met verhalen achter zijn prachtige fotowerk, met muzikale intermezzo’s én met een ´Dinner of hope’ werden de bezoekers meegenomen in de geschiedenis van 10 jaar belangeloos fotograferen voor Orange Babies, de stichting die vrouwen en kinderen met hiv in Afrika helpt.

Dankzij de spontane medewerking van diverse Strijense winkeliers en veel vrijwilligers konden in totaal zo'n 110 bezoekers 3 dagen genieten van een heerlijk sponsordiner. Dankzij de geweldige medewerking, waarvoor iedereen heel erg bedankt, kon zondagavond een cheque met het geweldige bedrag van ruim 6.000 euro overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van de stichting Orange Babies.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden