2e plaats voor Thea en Sjaak Snel van Bowlsvereniging Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Vorig weekeinde werd op 12 en 13 oktober het NK Australian Pairs Bowls indoor gespeeld in Breda. Zaterdag waren de voorrondes en op zondag werd er door de 8 beste koppels van de zaterdag gespeeld om de 1e prijs.

Het werden mooie wedstrijden waarbij de beslissingen pas in de laatste ends vielen.

Als 1e eindigde Frans Roberts en Frans Smulders van Bowlsclub Eindhoven na een spannende finalewedstrijd met Thea en Sjaak Snel van Bowlsvereniging Oud-Beijerland. De 3e plaats was voor Saskia Schaft en Jan Reinders van Almere Bowlsclub.

Bowls is niet te vergelijken met bowling. Op zaterdag 26 oktober wordt door Bowlsvereniging Oud Beijerland een toernooi georganiseerd in sporthal de Boogerd te Oud-Beijerland. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze vooral in Engeland erg populaire sport. In Nederland wordt deze sport vooral gespeeld door senioren. Het toernooi begint om 09.30 uur en duurt tot circa 16.00. Kom eens langs om kennis te maken met onze mooie Bowlssport.

U kunt ook altijd langskomen op dinsdag of vrijdag, dan wordt er gespeeld van 10.00 uur tot 12.00 uur in sporthal de Boogerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden