Dorpsbijeenkomst 'Klaaswaal centraal'

Klaaswaal - Op woensdag 13 november organiseert gemeente Hoeksche Waard de dorpsbijeenkomst 'Klaaswaal centraal'. Inwoners zijn van harte uitgenodigd om zich tijdens deze avond te laten informeren over wat er de komende jaren te gebeuren staat in en rond het dorp. Maar ook om met elkaar in gesprek te gaan: wat gaat er goed, wat kan beter en hoe is dat samen op te lossen. De bijeenkomst is in de aula van het Wellantcollege aan de Rijksstraatweg.

Op het programma staat onder andere een presentatie over de nieuwe randweg.

De laatste stand van zaken wordt besproken, maar ook wat voor gevolgen een randweg heeft voor het dorp. Daarnaast komen diverse ontwikkelingen in de samenleving aan bod en wat dat betekent voor Klaaswaal. Verder vertelt dorpswethouder Harry van Waveren over zijn ervaringen die hij de afgelopen maanden heeft opgedaan in Klaaswaal.

Het wordt niet alleen een 'luisterbijeenkomst'. De gemeente hoort graag wat er speelt in het dorp. De aanwezigen gaan daarom ook in kleinere groepen uit elkaar om over diverse onderwerpen te praten. Welke onderwerpen dat zijn, bepalen de inwoners zelf. De gemeente vraagt hen voorafgaand aan de bijeenkomst antwoord te geven op de volgende vragen:

· Wat vindt u goed aan Klaaswaal? Oftewel: waar bent u trots op?

· Wat kan beter én

· bent u bereid hier met de gemeente over mee te denken, dan wel aan mee te werken? Inwoners kunnen hun reactie voor 4 november mailen naar: klaaswaal@gemeentehw.nl. Ze kunnen hun antwoorden ook via de post sturen naar: gemeente Hoeksche Waard, t.a.v. 'Klaaswaal centraal', Antwoordnummer 296, Postbus 2003, 3260 VB Oud-Beijerland (geen postzegel nodig). Onder de inzenders worden 2 streekpakketten verloot. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur.  Aan het eind van de avond worden de vervolgstappen met elkaar besproken. Daarna kan men nog even napraten onder het genot van een drankje. Inwoners wordt gevraagd zich aan te melden voor de bijeenkomst Stuur voor 4 november een e-mail naar klaaswaal@gemeentehw.nl of bel 14 0186.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden