Strijen schraapt puntje tegen SVS

Strijen - Tegen het altijd lastige SVS uit Capelle aan de IJssel heeft de Strijense Technische Unie equipe met hard werken na een 1-1 gelijkspel een puntje meegenomen naar de Hoeksche Waard.

De ruststand was 0-0, maar SVS was dicht bij de openingstreffer toen een kopbal van Yannick de Lely op de paal belandde en keeper Natoe dos Santos de rebound naast zijn doel tikte, maar ook een kopbal van Niels Konijnenburg had een beter lot verdiend dan naast het doel van Bart de Keijzer te eindigen.

Vlak na de rust was een hoekschop de basis voor de openingstreffer; Nick Peeters mocht vrij inkoppen. In de 67e minuut kwam Strijen weer op gelijke hoogte; Karam Bensedjed stuurde Sjoerd van der Pers richting de achterlijn en zijn scherpe voorzet werd door Niels Konijnenburg binnen gewerkt,

Vlak voor tijd kroop Strijen nog door het oog van de naald toen een inzet via de binnenkant van de paal weer het veld in caramboleerde.

Zaterdag 26/10 staat de eerste Hoekschewaardse derby op het programma in de iedere week spannende 2e klasse D; Strijen ontvangt om 14.30 uur het verrassend sterk debuterende FC Binnenmaas.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden