Sponsorbingo met lunch in Hoeksche Huiskamer


Westmaas - Ladies' Circle 55, de Hoeksche Circle, organiseert sponsorbingo met lunch in de Hoeksche Huiskamer in Westmaas!

Elke dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen senioren in verenigingsgebouw de Munnik in Westmaas in een huiselijke sfeer de dag met elkaar doorbrengen. 'Deze Hoeksche Huiskamer' is een initiatief van Welzijn Hoeksche Waard.

Met hen heeft Ladies' Circle 55 afgelopen dinsdag 5 november deze senioren een bijzondere dag bezorgd. Na ontvangst met koffie of thee werd door de kinderen van groep 4b/5 van CBS de Weerklank uit Westmaas een gebakje aan de mensen geserveerd. Hierbij werd tevens een zelfgemaakte tekening aangeboden en er werd her en der een gezellig praatje gemaakt. Aansluitend zijn de bingoballetjes gaan rollen en is tussendoor een heerlijke - door Ladies' Circle 55 zelfgemaakte - warme lunch op tafel gekomen.

Zowel het gebak als alle prijzen zijn gul gesponsord door verschillende ondernemers uit de Hoeksche Waard. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde dag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden