Belangrijke driepunter voor Strijen tegen Alexandria 66

STRIJEN - Iedere wedstrijddag zijn er verrassingen in de 2e klasse D, zoals deze ronde de 1-3 nederlaag van Sparta AV bij Charlois, en daarom is het zaak regelmatig punten te vergaren om niet aan het einde van de rit het haasje te zijn. De beslissing voor de 1e periodetitel valt pas op zijn vroegst zaterdag 16 november in de inhaalwedstrijd de Zwerver-Spirit.

Daarom deed de Strijense Technische Unie equipe prima zaken door een 2-1 overwinning op Alexandria’66. Gemakkelijk ging dat echter niet en in de 23e minuut kwam Strijen zelfs op achterstand toen Sharif Padmadisastra onachtzaamheid in de Strijense defensie afstrafte. In de 28e minuut stond de 1-2 alweer op het scorebord toen na prima voorbereidend werk van Karam Bensedjed de bal door Glenn Mulder in het Rotterdamse doel werd gedeponeerd. Op slag van rust viel Desi Sanderse met een ogenschijnlijk zware blessure uit, waardoor het in de komende weken extra puzzelen wordt voor trainer Geert Meijer.

De beslissende treffer viel kort na de rust; na een hoekschop knalde Sjoerd van der Pers onberispelijk hard binnen. Het spelpeil daalde vervolgens naar een bedenkelijk niveau en keeper Natoe dos Santos moest nog met een wereldredding de doorgebroken Marchiano Deekman van scoren afhouden.

Voor deze week staat een inhaalprogramma gepland en heeft Strijen geen verplichtingen en wacht het 23 november de uitwedstrijd tegen het wisselvallige Deltasport.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden