Gehandicaptenkorfbal Korbatjo zoekt nieuwe leden

Oud-Beijerland - Samen sporten voor gehandicapten bij Korbatjo. Volgend jaar bestaat het gehandicaptenkorfbal bij Korbatjo 10 jaar. Inmiddels speelt de Oud-Beijerlandse korfbalvereniging al met twee teams in de landelijke competitie en is er een G3 met leden die alleen wekelijks een keer trainen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke nevenactiviteiten voor de leden, zoals bingo en disco en jaarlijks is er een kamp.

Er is nog plek voor nieuwe leden. Zowel kinderen als volwassenen met een beperking zijn welkom om mee te doen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elly Dahrs via Gkorfbal@korbatjo.nl of 06-55884652.

Daarnaast zoekt Korbatjo een trainer/spelbegeleider voor de G3 (zie https://www.welzijnhoekschewaard.nl/vrijwilligerswerk/vacatures/trainer-spelbegeleider-g3).

Op zaterdag 16 november gaan Korbatjo 1 en Korbatjo G1 in het kader van het landelijke project Play Unified (https://playunified.nl) samen sporten. Deze wedstrijd begint om 18.25 uur in Sportcentrum De Boogerd aan de Hortensiastraat in Oud-Beijerland. Publiek is meer dan welkom om de spelers aan te moedigen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden