expositie in De Gravin
expositie in De Gravin (Foto: Frans Kraan)

Expositie Amateur schilderclub De Gravin

Oud-Beijerland - De amateur schilderclub in “De Gravin” in Oud-Beijerland heeft via de Culturele Groep “OUD” DE KUNST de gelegenheid gekregen om in gebouw Aleidis aan het Koninginneplein in Oud-Beijerland te exposeren.

De schilderclub is een afgeleide van de club die al geruime tijd in “Rembrandt” te Oud Beijerland aan het werk is. Op dinsdagavond 26 november zal de tentoonstelling worden geopend in het bijzijn van de schilders zelf en hun genodigden. Daarna is de tentoonstelling ruim 2 maanden vrij te bezichtigen op elke dag van de week tussen 09:00 en 17:00 uur.

Er worden ruim 50 schilderwerken tentoongesteld afkomstig van 13 schilders. Er zijn ook diverse werkjes te koop tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De schilders komen elke vrijdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur bij elkaar in de Hofkamer in bovengenoemd gebouw. Hier kan naar hartenlust worden geschilderd en getekend met en op zelf mee te nemen materiaal. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden omdat de zaal belangeloos ter beschikking wordt gesteld door Zorgwaard. Via het naastgelegen restaurant “In de BUURT eten en drinken” kan er tegen een aantrekkelijk prijsje ook die morgen koffie of thee gedronken worden.

Kortom een tentoonstelling die de moeite waard is om te bezoeken en kennis te maken met het werk van een inspirerende hobbygroep, waarbij nieuwe deelnemers ook van harte welkom zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden