Twee Pieten beweegfeesten

Numansdorp/Mijnsheerenland - Hoeksche Waard Actief organiseert dit jaar met de 2 lokale turnverenigingen uit de Hoeksche Waard (NOAD en DIO) een Pieten beweegfeest in Numansdorp en Mijnsheerenland. Kinderen van groep 1 tot en met 8 kunnen deze middagen de fijne kneepjes van het 'Pietenvak' leren.

Op woensdag 27 november van 14:00 tot 15:30 uur is het Pieten beweegfeest in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Gymnastiek Vereniging DIO, De PLUS en Hoeksche Waard Actief organiseren dit feest voor kinderen uit groep 1 tot en met 8.

De kids helpen de Pieten om pakjes rond te brengen. Natuurlijk is er voor de kinderen een lekkere en gezonde snack. Daar zorgt de PLUS voor. Billie de Bever, de mascotte van Jongeren op Gezond Gewicht, komt ook nog langs om de kinderen te helpen bij het halen van een pietendiploma.

In Mijnsheerenland is het Pieten beweegfeest op woensdag 4 december van 13:45 tot 15:30 uur. Hier helpt Gymnastiek verenging NOAD de Pieten met oefenen voor pakjesavond. Ook hier zijn kinderen van groep 1 tot en met 8 van harte welkom. De PLUS zorgt ook hier voor de gezonde snack!

Hoeksche Waard Actief zet zich in voor een actieve, gezonde en vitale Hoeksche Waard. Door samenwerkingen met scholen, sportaanbieders en lokale ondernemers en initiatieven zorgt Hoeksche Waard Actief dat vraag en aanbod op het gebied van sport en cultuur bij elkaar komen en blijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden