dirigente Jurate Haasdijk
dirigente Jurate Haasdijk (Foto: pr Euphonia)

Kerstconcert Hoekschewaards Operakoor

Mijnsheerenland - De leden van operakoor Euphonia zijn al enige tijd min of meer in kerstsfeer. De afgelopen maanden is er op de wekelijkse repetitieavond weer met veel plezier gewerkt aan de voorbereidingen voor een zeer gevarieerd kerstconcert.

De variatie zit in de repertoire keuze. Als klassieke kerstmuziek van componisten als Händel, Bach, Gruber, Gounod en Franck wordt uitgevoerd in een mooie gewijde omgeving als de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland geeft dat die muziek extra glans. Zeker als de solopartijen worden vertolkt door de sopraan Mirjam Lo Tam Loi zoals bijvoorbeeld bij het Ave Maria van Caccini en Panis Angelicus van Ceasar Franck.

Daarnaast zingt het koor ook nummers uit het moderne repertoire. Denk daarbij aan evergreens als Sleighbells ring en Have you heard the story of the babyboy.

Joop Bonebakker, sinds enige tijd koorlid van Euphonia, treedt op met dwarsfluit. Dat alles onder pianobegeleiding van Jeroen Liedorp. De algehele muzikale leiding is weer in handen van Jurate Haasdijk.

Zaterdag 7 december, Laurentiuskerk in Mijnsheerenland. Aanvang 20.00 uur.

Prijs € 12,50 (inclusief consumptie)

Kaarten zijn te koop per e-mail: info@operakooreuphonia.nl of telefonisch: 06 43778829 of via de leden en bij de ingang van de kerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden