Basisscholen en RegioBank Nieuw-Beijerland in actie voor eenzame ouderen

Nieuw-Beijerland - De zelfstandige adviseur van RegioBank Nieuw-Beijerland gaat samen met de leerlingen van de School met de Bijbel en Odbs Onder de Wieken in de maand december een ansichtkaartactie opzetten. De bedoeling is om jong en oud meer in contact met elkaar te brengen en dan vooral de eenzame ouderen in Nieuw-Beijerland. Samen willen we de wereld een klein beetje mooier maken en waar kan je dan beter beginnen dan in je eigen woonplaats?

De zelfstandige adviseur van RegioBank Nieuw-Beijerland heeft een mooie ansichtkaart bedacht, die door de leerlingen wordt ingekleurd. Nadat ze de kaart hebben ingekleurd en misschien al hebben voorzien van een naam en adres voor wie ze de kaart hebben gemaakt, komen ze langs bij RegioBank Nieuw-Beijerland.

Daar krijgen ze alvast als "beloning" iets lekkers voor hun hulp. Als ze de kaart zelf bezorgen bij de eenzame oudere(n), krijgen ze bovendien ook iets lekkers mee voor de ontvanger. Als ze zelf niemand weten bij wie ze de kaart kunnen bezorgen, dan zorgt RegioBank Nieuw-Beijerland dat de kaart goed terecht komt.

De ansichtkaarten worden in de eerste drie weken van december door de leerlingen bezorgd. We hopen daarmee een glimlach te bezorgen van de kinderen bij de ouderen. Want zij zijn de toekomst om onze wereld een beetje mooier te maken!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden